Månedens leder – oktober 2018

Månedens leder

Efter flere års forberedelse med alle de genvordigheder det har givet, er vi nu snart ved vejs ende.

Den kommende udstilling står for døren, en udstilling som vi i hovedbestyrelsen alle håber vore medlemmer står bag og vil være behjælpelig med at gøre til en fin oplevelse og en udstilling som man fremover vil huske med gode minder.

2018 har i Danmark på flere måder været i Europaforeningens tegn.

Med afholdelse af EE-dommermøder i flere sektioner, med EE-generalforsamling i maj i Kolding med over 130 deltagere fra hele Europa og så nu udstillingen.

Til dette års Europaudstilling – en udstilling der kun afholdes hver 3. år – kommer der omkring 30.000 høns, duer, kaniner, marsvin og fugle fra det ganske Europa.

Med deltagere fra 26 lande viser det lidt om interessen, dels for at have en hobby – levende dyr, måske en livsstil – men også interessen for at deltage europæisk, mødes og skabe nye kontakter, kontakter som handler om vores hobby, om vores dyr, udveksle avlsdyr for at forbedre netop den race man arbejder med.

Alt dette er en europaudstilling også med til at give, så und jer selv den oplevelse at deltage, at hjælpe, at besøge Herning i tiden 3. – 11. november 2018.

 

Men nu er der også andre ting på udstillingsprogrammet i dette efterår.

Vore klubber holder klubudstilling, måske på andre tider end normalt, man har flyttet lidt fro Europaudstillingen, men også på disse udstillinger kan man få en god oplevelse, måske en snak mellem burene, måske finde en ny race at arbejde med.

Også her kan man skabe kontakter og især for nybegyndere eller hvis man vil i gang med høns i haven, kan det være et udmærket sted at starte.

Til klubberne – tag godt imod de interesserede mennesker der besøger jeres udstilling, måske er der et nyt medlem på vej, et nyt ansigt som gerne vil med i det sociale sammenhold der er i mange klubber – det drejer sig ikke altid bare om høns.

 

På grund af det enorme arbejdspres der er på foreningen her op til udstillingssæsonen, så udgår blad nr 11.

Vi vender stærkt tilbage med december nummeret med en omfangsrig omtale af Europaudstillingen og med resultater derfra.

 

Vi ses i Herning.

Littau