Månedens Leder – Marts 2020

Månedens leder Nyheder

Aktuelt nu

I skrivende stund, bliver de lyse stunder længere og længere, foråret er på vej. Hønsene er begyndt at lægge æg igen, de første rugeæg er klar til at blive samlet. Jaja, jeg ved godt nogen har været i gang længe, men her har de holdt vinterpause, da jeg i år ikke har haft lys ved dem. Og da de ikke er sent om at blive færdige, tænkte jeg at spare den udgift.

Har dog nu efter mine sussex er begyndt, har jeg tændt lys ved mine MEDK da de er lidt længe om at komme i gang. Så må vi se om jeg når det, men mon ikke.

Rugemaskinen er fundet frem, skal lige klargøres inden de første æg ryger i.

Så er de første generalforsamlinger også afholdt, håber medlemmerne i de lokaleklubber har støttet op om dem, der er måske fundet nye bestyrelsesmedlemmer, held og lykke til dem, og tak til de aftrådte.

Nogen klubber har jo desværre lidt svært ved at finde bestyrelsesmedlemmer, og det er jo superærgerligt, da vores hobby trods udfordringer fra kommuner i det ganske land gør det svært for os, til tider.

Husk at give HB besked hvis I oplever at kommunerne vil lave nye restriktioner, så vi kan prøve at gøre noget ved det inden de bliver effektueret.

Nu vil jeg ønske jer alle et rigtigt godt forår og en god avlssæson.

Patricia