Månedens leder – juli 2018

Månedens leder

Ferien er ovre.

Så skal vi i gang igen – efter lidt sol og genopladning af batterierne, så venter der store udfordringer forude – altså hvis man er raceopdrætter.

Årets absolutte højdepunkt bliver kommende Europaudstilling i Herning.

Udstillingen spreder rygter overalt i Europa, hvor man interesserer sig for racefjerkræ.

I de dage – fra d. 6. – 11. november vil en masse mennesker og dyr fra hele Europa valfarte til Messecenter MCH – Herning – mange for at udstille og rigtig mange for at besøge denne kæmpe udstilling med høns, duer, kaniner, marsvin og fugle – på nuværende taler man om helt op til 40.000 dyr ??

Du kan også deltage og har du prøvet at udstille lidt bl.a. på Landsudstillingen herhjemme, så giv dig selv denne oplevelse – at udstille på en Europaudstilling.

Nogle siger det er lidt dyr at deltage på Europaudstillingen – måske, men al hobby koster og vi vil vel gerne alle være Europamestre i vores race/farve – nu glippede det jo i fodbold.

Alle regler, stadepenge, anmeldelsesblanket m.v. ligger på foreningens hjemmeside www.racefjerkrae.dk – under Europaudstilling 2018.

Spændende hvor mange Europamestre vi får fra Danmark.

Besøg udstillingen også selv om du ikke udstiller og mød en masse mennesker far hele Europa med den samme interesse som dig – racefjerkræ.

Nyopdræt – dansk nyopdræt tilmeldes ganske som andre dyr – inden d. 7. september.

HUSK at indbetale stadepenge m.v. – først da gælder din tilmelding.

KAMMERATSKABSAFTEN Lørdag d. 10. november 2018

I forbindelse med Europaudstillingen i Herning holdes der kammeratskabsaften i Kongrescentret i Herning.

Aftenen starter kl 19 med velkomstdrink, derefter serveres 2 retters menu, diné musik og senere lidt dans.

Underholdning m. v.

Alt sammen for kr. 300 pr person.

Bestilling af billetter hos D.F.f.R – mail: dffr@racefjerrkae.dk.

Forudbetaling på 1551 – konto 5400279 senest d. 10. oktober.

 

Den kommende sæson byder også på meget andet end udstilling m.v.

I de kommende 2 mdr. holder en masse af vore lokale klubber vaccinationsdag, hønsedage, træf og meget mere.

Alt sammen noget for at styrke det sociale sammenhold i klubben, for at styrke vore hønsehold. En masse nye medlemmer kan her komme ind i cirklen, finde kontakter og hjælp – tag godt imod dem.

Man kan stille sig det spørgsmål – hvad har jeg ud af at deltage i disse arrangementer, jeg har jo kun fjerkræ for fornøjelsens skyld? Det har vi jo alle.

For den enkelte selv om man ikke går op i avl, standard og udstilling, så har man alligevel ofte udbytte ved at deltage i det sociale omkring fjerkræ. Møde andre ligesindede og se i hvilken retning den race man har valgt, er på vej hen.

Vi skal opfordre alle vore medlemmer til at deltage både som udstiller, som aktiv i opstilling af udstillingen eller som besøgende.

På gensyn.

                                                                  Littau