Månedens leder – august 2018

Månedens leder
  1. september en meget vigtig dato i 2018

 

Slutspurten er sat ind for den største udstilling med hobbydyr nogensinde i Norden. Jeg tror og håber på at vi kan vise resten af Europa hvordan at en Europaudstilling den skal skæres. Det har indtil nu været et meget stort arbejde, og der ligger stadig meget foran os endnu. Der har været mange knaster og bump på vejen, og der kommer helt sikkert flere endnu, men så må vi tage dem med.

Der findes ingen problemer, der findes kun opgaver og alle opgaver er ikke lige lette at løse.

Jeg er helt sikker på at alle vore medlemmer med interesse for racefjerkræ og udstilling af disse prægtige dyr gør hvad der står i deres magt for at få dyrene færdige til tiden. Jeg håber også at i alle udnytter denne enestående chance for at kunne udstille på en udstilling af den kaliber og så i Danmark.

Hvor bliver det spændende at finde ud af hvor mange dyr, der i alt bliver tilmeldt til Europaudstillingen i Herning den 9. til 11. november 2018. Kommer vi over 25 – 30 eller måske over 40000 dyr i alt.

Tilbage til overskriften,

Hvorfor er den 7. september så vigtig for os racefjerkræopdrættere?

Det er den fordi at det er den absolut sidste chance for at tilmelde dyr til Europaudstillingen. Hvis man sender sin tilmelding som brev, så er det med at sende i god tid, så man kan være helt sikker på at brevet kommer frem til tiden, vi skal nødigt opleve det samme som på sidste LU, hvor rettidigt afsendte breve først dukkede op fjorten dage efter sidste tilmelding.

HUSK at stadepenge mm. også skal være indbetalt senest den 7. september 2018.

Dyr som anmeldes efter den 7. september, kommer desværre ikke med på udstillingen.  Altså hvor jeg glæder mig til at møde dig og se dine dyr i Herning

 

Ny formand for Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl

Efter repræsentantskabsmødet holdt hovedbestyrelsen et konstituerende bestyrelsesmøde, og på dette møde blev jeg valgt som ny formand.

Det er et tungt åg at skulle løfte efter Niels Rasmussen, som i sin årrække i hovedbestyrelsen gjorde et fantastisk stykke arbejde for Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl.

Jeg ved at det meget stor opgave, men jeg er jo heldigvis ikke alene, hovedbestyrelsen består af erfarne og dygtige folk.

Om jeg kan bestride embedet lige så godt som min forgænger vil kun tiden vise, men jeg vil love at jeg skal gøre midt bedste.

 

Carsten Blohm