Månedens Leder – August 2021

Månedens leder

Det sidste stik

Jeg har sidst i juni modtaget vaccine stik nr. 2, tja og hvad har det med vores forening at gøre, vel egentlig ingen ting og så alligevel for jo flere som bliver vaccineret, jo nærmere kommer vi normale tilstande i Danmark, og dermed bliver det hele jo meget lettere for os som gerne vil vores foreningsliv.

Vi har ventet længe på at situationen skulle blive så god at vi kunne mødes, klubberne er godt i gang med at holde generalforsamlinger og der er gang i klub og grill arrangementer over hele landet. Men husk, pas på hinanden Coronaen er ikke væk endnu.

Det er længe siden at vi måtte vise vores flotte Racefjerkræ frem for et interesseret publikum og det var i denne sommer at børn på vore små sommerudstillinger skulle prøve at holde en lille kylling. Det er ikke lykkedes, men nu er vi da heldigvis fri af H5N8, troede vi for pludselig viste der sig et udbrud i en erhvervsbesætning på Als, det er heldig vis ikke blevet til mere.

Men kommer muligheden i jeres område så grib den, en lille propaganda udstilling er bedre end ingen ting.

Her i det midtjyske skal vi vise vores Racefjerkræ ved Boes Georgine festival den 29. august en festival med over 300 blomstrende Georginer, flot Racefjerkræ og meget andet. Det bliver både som en propaganda udstilling, og måske laver vi en lille udstilling med bedømmelse på en eller anden måde i samme forbindelse.

Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl skal midt i september være vært for Europaforeningen ´s årsmøde og generalforsamlinger i de forskellige sektioner, mødet afholdes af praktiske grunde i Billund

Og 14 dage efter skal vi alle til repræsentantskabsmøde i Ringsted, her håber jeg på at møde en repræsentant fra alle klubber og specialklubber, kun ved fremmøde er man medbestemmende til foreningens udvikling.

Lands og nationaludstilling 2021

Det var med spænding at vi alle så frem til LU 2020 og nærmere forklaring på hvorfor den ikke blev til noget behøves ikke, men allerede nu er vi så småt i gang med at planlægge 2021.

Vi har været i kontakt med Danmarks Racedueforeninger for at høre om de stadig vil være sammen med os i Herning, og vi modtog et klart JA.

Det bliver spændende, jeg glæder mig.

Carsten Blohm