Månedens leder – februar 2018

Månedens leder

Det nye år – 2018

Så er det nye år godt i gang, nogle er begyndt at ruge, andre venter lidt endnu.

På foreningskontoret i Holstebro er vi godt i gang med at bogføre alle de nye kontingentindbetalinger, men også her har den digitale verden sat sine spor, en del betaler med mobilepay, for det er nemt og hurtigt, men man glemmer ofte at skrive i rubrikken ”meddelelser” her skrives evt. medlemsnummeret, ellers ved vi ikke hvem det er der har sendt kontingentet.

Vi er også begyndt i år lidt tidligere end vi plejer at sende ringe ud til medlemmer der har bestilt på LU og bestilt tidligt.

Ringene i 2018 er blå med hvid skrift. Meget tydelig at læse.

De sidste par år har de store størrelser været lidt tykkere i godset end de mindre ringstørrelser.

Det skyldes at ringene fra 27 – 22 mm også bruge til svømmefugle og det har vist sig at de normalt slides lidt mere end ved hønsene, så derfor denne ekstra tykkelse.

Også her ved ringbestillinger og betaling over mobilepay har vi et lille problem med at vi ikke kan se hvem der har betalt. Så har du bestilt ringe og du tror de er betalt, men ikke er kommet efter 14 dage, så kontakt kontoret i kontortiden.

Du kan gøre dig selv en tjeneste ved at bestille ringe i god tid, så de er klar til at sætte på dine kyllinger i rette tid.

I denne digitale tid går vi alle rundt og er ”kun” et nummer. Sådan er det ikke med fjerkræfolk, vi er på banen og viser os alle steder, viser vores hobby og den glæde der er ved en levende hobby.

Men alle digitale systemer kan bedst med numre, derfor har hvert medlem også et medlemsnummer og ved brug af det ved henvendelse til kontoret ved ringbestilling og meget andet, så er det væsentlig nemmere at finde de øvrige oplysninger på det enkelte medlem og klare ekspeditionen. Så husk dit medlemsnummer – det står bag på det grønne blad lige over dit navn.

Men ellers står der et helt nyt fjerkræ år foran os.

Vi skal have Europaudstilling i Danmark i november – forhåbentlig en kæmpeudstilling med deltagelse fra alle medlemslandene i Europaforeningen.

Vi skal også selv fra Danmark være med på denne store udstilling og vise alt vores fjerkræ, vise at vi også i Danmark kan være med i forreste række med en masse af vore racer og farvevarieteter.

Der vi i de kommende blade komme meget mere om udstillingen, meget mere om tilmelding og hvad der ellers skal ske.

Littau